Pannulle

Highland lihoista pannulle tai grilliin pihveinä paistettavaksi soveltuvat parhaiten entrecote, ulkofile ja sisäfile. Myös luullinen kyljys (tomahawk), kankkupala (picanha), kuvepala (flanksteak) onnistuvat etenkin marinoituna erinomaisesti parilalla tai grillissä paistaen. Jauhelihasta tehdyt burgeripihvit tai lihapyörykät voi myös paistaa joko pannulla, grillissä tai uunissa.

Highland Ulkofilepihvit 
Ota pihvit lämpenemään ainakin 4 tuntia ennen paistoa. Lihan tulee olla kauttaaltaan lämmennyt ennen paistamista. Paista pihvien pinta kuumalla pannulla. Käännä pihdeillä, älä haarukalla. Laita uuniin (200 astetta) folion alle noin 10 minuutiksi pihvin paksuudesta riippuen. Mausta pihvi suolalla ja pippurilla maun mukaan paiston jälkeen. HIghlander pihvi on parhaimmillaan kypsyysasteessa rare / medium. Tarjoile pihvit vaikka bataattiranskisten ja salaatin kanssa.

Perusmarinadi Haikun lihalle 
2 rkl oliiviöljyä 
2 tl sitruunan mehua 
2 tl viinietikkaa 
2 tl siirappia 
2 valkosipulinkynttä, puristettuna 
¼ tl mustapippuria 
4 tl tuoretta persiljaa, rosmariinia, timjamia tai muuta yrttiä maun mukaan   

Sekoita ainekset ja levitä lihan päälle. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 3 tuntia tai yön yli. 

Ostoskorisi on tyhjä